maanantai 3. syyskuuta 2012

Kultakutria tunikana

 Kummityttö täytti 4-vuotta ja pikaompeluna väsäsin tunikan lahjaksi. Kerrankin jotain valmistui yksien päiväunien aikana ja ihan kaavojen piirtämisestä lähtien. Innoittajana oli Tikbumsan Sani, joka oli tehnyt Ottobren Pupunen-paidasta tunikan. Niinpä samaa kaavaa käytin ja muutin tunikaksi. Mielestäni 110 senttinen paidan kaava näytti hyvin pienelle, joten intouduin pidentämään hihoja vähän turhankin runsaasti. Enkä sitten uskaltanut niitä enää summassa lyhentääkään. Ja onpahan ainakin pitkä käyttöikä paidalla, jos vaan uskatavat alkaa käyttämään ennen kymmentä ikävuotta.

Sovituskuvaa ei nyt ole. Yritin kyllä suostutella Pirpanaa sovittamaan tätä, mutta kun hän kuuli, ettei tämä ole hänelle, ei suostunut. Eihän nyt toisten vaatteita voi päälle pistää.


Kultakutri -trikoo Liandlolta, raidallinen interlock Jofotex.

Yhdessä Pirpanan kanssa askarreltiin kortti. Äiti leikkas ja tytär liimasi. Itämaisen prinsessan kuva jonkun kirjakerhon mainoksesta, taustapaperi ja pohjakartonki Tiimarista. Pikkasen on huono tietämys näistä Disneyn uudemmista hahmoista, kun en prinsessan nimeä tiedä. Lumikin olisin kyllä tunnistanut.




Ostin muuten Tiimarista lastensakset, joita testattiin tämän askartelun päätteeksi. Paljon saatiin paperisilppua aikaiseksi. Missä iässä muiden lapset ovat saksilla alkaneet leikkaamaan?