tiistai 15. helmikuuta 2011

Pikainen pussukkakokeilu

Blogin hiljaiselo päättykööt tältä erää tähän. Hitaasti, mutta varmasti on käsitöiden sarallakin valmista tullut. Hiljaisuuden aikana on otettu uusi vuosi vastaan ja juhlittu Pirpanan 1-vuotis syntymäpäiviä, tehty lumitöitä ja hieman lisää lumitöitä. Mutta pääasiassa sairastettu. Sitkeä korvatulehdus on vaivannut Pirpanaa ja vähintäänkin yhtä sitkeä poskiontelon tulehdus äitiä. Isukki potee vain murtunutta ja leikattua sormeaan.

Tällä kertaa esittelyyn pääsee pussukka, joka valmistui pikaompeluksena jo joulukuun alussa hetkeä ennen kyläilemään lähtöä. Synttärimuistamiseksii päätynyt pussukka kätkee sisäänsä tyrnisaippuan. Sen verran kiire syntymäpäivälle sattuneelle kyläilyreissulle jo oli, etten ehtinyt silittää pussukkaa enkä ottaa edustavia kuvia. Mutta koska olen luvannut julkaista epäonnistuneetkin teokset, niin julkaistavahan tämä epäonnistunut kuva onnistuneesta pussukasta on.

Ohje pussukan tekoon löytyy Hipun blogista. Kangas Marimekon Siirtolapuutarha-kangasta. Vuori ei tietenkään näy, mutta sieltä löytyy turkoosi-ruskeaa puuvillaa jostain laatikoiden pohjalta. Tämä on saanut jo seuraajankin, vastaavista kankaista hieman suurennettu pussukan versio päätyi joululahjapakettiin kera vaatekaupan lahjakortin.

Ei kommentteja: