tiistai 4. joulukuuta 2012

Raasu ja Ressu

Saanko esitellä, kaksostytöt Rassukka ja Ressukka Reppana. Lempinimiltään Raasu ja Ressu. Nämä meidän tyttöjen uudet unikaverit on tehty täytteitä myöten harsoista. Vain vähän lankaa ja pätkä kuminauhaa lisäksi ja se on siinä.


Nimet näille tulivat tekovaiheessa, kun tuota käytettyä harsokangasta käsissäni pyörittelin ja mietin sen kestävyyttä. Melkoisen nuhjuisia reppanoita luulin tekeväni, mutta ihan kivat näistä tuli. Ja mitäs nyt muutama pesunukka haittaa, jos unikaveri vaan oikealle tuntuu. Kahteen nukkeen käytin kolme harsoa lähes tulkoon kokonaan.
Vihdoinkin sain tehtyä myös omille lapsille Steiner-nuket. Aika näyttää onko näistä rievun korvikkeeksi. Kolme yötä on nyt nukuttu sekä nukke että rätti kainalossa (tai suussa). Raasu oli vain ensimmäisen yön hukassa, joten Pirpana on harjoitellut nuken kanssa nukkumista yhden yön vähemmän.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat unikaverit. Luulis että korvaa mennen tullen rievun:)

Vezmu kirjoitti...

Niinhän sitä luulis, mutta ei ainakaan vielä näin ole käynyt. Pirpana on nukkunut kahdesti päiväunet pelkän Raasun kanssa eli ilman rättiä. Ja Pikku-Muori ei ole vielä oikein kunnolla löytänytkään Ressuansa vaan unta hakiessa vaatii tutin suuhun ja hieroo riepua välillä poskeensa.

Anonyymi kirjoitti...

Woah! I'm really digging the template/theme of this site.
It's simple, yet effective. A lot of times
it's very hard to get that "perfect balance"
between user friendliness and visual appearance. I must say that you've done a amazing job with
this. Additionally, the blog loads very
quick for me on Internet explorer. Outstanding Blog!


my homepage :: photo manipulation photoshop