maanantai 6. kesäkuuta 2011

Tsuida tsuida, osaat sä uida

Varustin Pirpanan ulkomaanmatkaamme varten Englannista tilatulla aurinkosuojapuvulla. Kun en ollut varma kuinka innokas vesipeto neidistämme kuoriutuu, tein lisäksi myös uimahousut sekä uimatopin matkaa varten. Käyttämättä jäivät, Pirpana päätti uida viikon aikana kaksi kertaa ja muuten liottaa vain varpaitaan. Mutta sen verran on uikkareita päällä käytetty, että sopivia ovat.


Uikkarit ovat Ottobre 3/2011 lehdestä Beach Boy kesäshortsit kokoon 86 pienennettynä ja ilman tamppia ja etuosan prässejä. Toppi puolestaan on saman lehden Mermaid-uimapuvusta muokattu eli haaraosa jätetty pois ja pituutta aavistus lisätty. Ihan varma en enää ole, mutta todennäköisesti pienensin myös tätä kokoon 86 (pienin kaava lehdessä 92).
Molemmat uimapukukankaat ovat kaappien kätköistä, Eurokankaan kilolaareista kaivettuja. Lisäksi kävin ostamassa uikkareiden haarapalaan jotain ohutta, nopeasti kuivuvaa kangasta, jonka nimeä en enää muista.

P.S. Voin lämpimästi suositella Splash About aurinkosuojavaatteita. Suojakerroin 50 ja hyvin toimi sekä rannalla, että uimassa. Uinnin jälkeen saa hyvin rutistettua pyyhkeen mutkassa kuivaksi, jos tarvitsee heti saada uudelleen päälle. Meillä on tälläinen setti (paita, housut sekä lakki).

Ei kommentteja: