keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Lapsi tahtoo oranssia

Annoinpa kerran Pirpanan valita kankaan, josta tulisi hänelle t-paita. Lapsi valitsi oranssin Jofotexin interlockin. Olin tilannut tuon kokonaan oranssin kankaan kanssa käytettäväksi oranssia hippokangasta, joten omavaltaisesti päätin yhdistää näitä kahta kangasta. Ja kun aloin työstämään päätin lopulta tehdä kokonaan hippokankaasta.


Pirpana heräsi päiväunilta ja iloisena esittelin lopputulosta ja soviteltiin paitaa. Peilistä kurkisteli kivan näköinen paita (jos ei lörppöä kaulusta ja hihansuita oteta lukuun  - ei sopinut minulle tuo kaitaleella kanttaaminen).


Pirpanakin näytti tykkäävän, mutta... 
Lapsi halusi lähteä yläkertaan ompeluhuoneeseen ja siellä marssi ensimmäiseksi sen oranssin kankaan luokse. Eipä voinut äiti muuta, kuin alkaa tehdä uutta paitaa. Mitäs annoin ensin valita kankaan ja sitten en siitä ompelekaan.



Toisesta paidasta tuli jo huomattavasti parempi, kun käytin pääntien ja hihansuiden huolitteluun tuttua resorihuolittelun tyyliä. Kaavana molemmissa paidoissa on Ottobre 3/2011 lehden Slim Fit t-paita koossa 92cm. Sen verran tiukka malli nimensä mukaan on, että ei näytä mielestäni ollenkaan liian suurelta.

Ei kommentteja: