maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pipokavalkaadi

Kevään tarpeeseen ommeltiin muutama myssy.





Ensin työnalle pääsivät punainen tähtipipo, josta piti tulla lörppämalli. En vaan onnistu saamaan tarpeeksi lörppää, mutta kyllä tämä pitoon menee. Mietityttää vaan tuliko aplikaation ja värityksen myötä piposta jotenkin liian radikaali tai kantaaottava. Tämä pipo kaksinkertaista trikoota.





Sitten oma suosikkini, vihreä fleecemyssy trikoovuorella. Lisäksi korvien kohdalla fleecestä erilliset palat korvien lisälämmikkeenä. Tämä on Ottobren Muraveinikin (4/2011) kaavalla, josta muokkasin neliömallin.






Tulevalle vauvalle ompelin Suuren Käsityön ohjeella solmupipon. Johonkin laitoin ylös myös lehden numeron, josta ohje löytyy, mutta en sitä lappusta enää löydä. Samassa ohjeessa oli myös kantoliinan ohjeet. Yritin tehdä vastasyntyneelle sopivan pipon, mutta näyttäisi olevan vähän turhankin suuri. Varsinkin kun menee Pirpanan päähänkin. En ehtinyt estellä, kun muita sovittaessa vauvan pipokin oli jo vedetty päähän.



Pirpana myös tykästyi vauvan pipoon niin, että hänelle piti tehdä oma samanlainen. Vauvan pipo on yksinkertaisesta interlockista, Pirpanalle kaksinkertaisesta. Jotenkin tuosta suuremmasta piposta tuli oudon näköinen.

 Tässä vielä tilannekuva punaisen pipon sovittamisesta.
 

Ei kommentteja: