tiistai 10. huhtikuuta 2012

Villahousut kevätvauvalle

Kevätvauvakin tarvitsee villahousut, eikö tarvitsekin? Meidän lähipäivinä syntyvä pienokainen sai villahousuja kaksinkappalein. Ei kylläkään ihan tarkoituksella.



 


 Ohje: Atziinan villavaippahousut, koon S (60cm) mukaan
Lanka: Novita Puro väri Kivi ja toisissa vuorotellen Kivi ja Luumupuu
Puikot: Vasemmanpuoleiset 5-5,5 mm, oikeanpuoleiset 3,5 - 4 mm

Ensimmäiset  (vasemman puoleiset) tein langan suositteleman puikkokoon mukaan, kun ei ollut mitään muistikuvaa minkä kokoisia puikkoja olen aiemmin käyttänyt. Arvelutti kyllä koko ajan, mutta jatkoin silti loppuun saakka. Uskoisin, että nämä sopisivat villavaippakuoreksi kokonsa puolesta, mutta en usko että meillä tulee taaskaan käytettyä kestovaippoja. Niinpä oli pakko tehdä vielä kapeampi malli käytettäväksi ihan normaalien villahousujen tapaan. Tällä kertaa puikkojen koon nappasin suoraan tuosta hahtuvahousujen ohjeesta. Ja nyt näytti jo tutummalta. Koska Kiven värinen Puro ei olisi riittänyt yksistään, toisiin housuihin piti kaivaa korien kätköistä myös Luumupuuta.


En tiedä mitä teen niille ensimmäisille housuille, jotka jäävät tuollaisenaan meillä todennäköisesti käyttämättä. Joko lahjoitan ne jollekin pienelle kestopepulle tai sitten neulon niihin pidemmät lahkeet ja otan sitten syksyllä käyttöön.

Ei kommentteja: