maanantai 13. helmikuuta 2012

Melkein yhdestä kerästä

Tämä kaikki alkoi sokerirasituskokeista. Sinne ajankuluksi otin lankaa ja puikot mukaan ja lopputuloksena syntyi vauvalle palmikkosukat.
Koska samainen Novita Woolin lanka ja puikot pyörivät olohuoneessa, hyppäsi puikoille Pirpanan lapaset. Sama kerä riittikin melkein lapasiinkin, peukalot vain jäivät puuttumaan. Onneksi jemmasta löytyi toinenkin kerä samaa harmaata sävylankaa, joten ei tullut lapasista peukuttomia.


Nyt vaan sitten oli edessä jälleen sama ongelma. Tällä kertaa lähes täysinäinen kerä lankaa ja puikot pyörivät olohuoneessa. Niinpä vauvan palmikkosukat saivat parikseen peukuttomat tumput. Kovin kapeilta näyttävät, kun en silmukkamäärää jaksanut vanhoista tumpuista tarkistaa. Samaa 36 silmukan määrää käytin, kuin noissa vauvan sukissakin. Pirpana kyllä kokeili tumppuja omiin käsiinsä, joten uskoisin niiden olevan aivan loistavat vauvan käsiin. Vartta on aika pitkästi, mutta hyvä niin.


Nyt sitä lankaa on edelleen pyörimässä olohuoneessa. Mitä minä sitten keksin. Enää en taida onnistua samaan tuosta myssyä vauvalle, enkä sukkia pirpanalle, ellen yhdistä toista väriä mukaan. Onko kenelläkään ajatusta, paljonko tuota lankaa menisi vauvan perusmyssyyn (se semmonen leuan alle solmittava malli)?

Ei kommentteja: