maanantai 13. helmikuuta 2012

Ei pöllömpää

Tämän vuoden ensimmäinen blogipostaus. Hui hirveää. Hiljaiselosta huolimatta kädet eivät ole olleet paikallaan. Niinpä näin sairaslomaillessa onkin materiaalia mitä julkaista Vezmun väsäyksissä.



Tämä paita on kokoa 104, kaavana tuttu Ottobre Night owl-paita. Paita meni 3-vuotiaalle kummipojalle synttärilahjaksi. Miksiköhän minä jostain syystä haluan kokeilla näitä aplikaatioita vain lahjaksi meneviin juttuihin? Pirpana saa vaan tylsiä, nopeasti kasattuja vaatteita. Järkeni kyllä kertoo, että aplikaatiota kannattaisi harjoitella omaan käyttöön tuleviin vaatteisiin, mutta käytäntö on aivan toinen.

Vaikka minä en ole mikään tyttövärien ystävä (lue vaaleanpunainen), jostain syystä kaapista ei löydy selkeästi poikien väritykseenkään sopivia kankaita. Niinpä tästä paidasta tuli tälläinen yhdistelmä turkoosia ja puna-valkoraidallista, molemmat kankaat Jofotexiltä. Resorit tuottivat ongelmaa värinsä suhteen. Lopulta väriksi valikoitu ruskea, joka kyllä sopiikin ihan kohtalaisesti aplikaation ansiosta.


Aplikaation idea on kopioitu Elämää kurjenpolvessa -blogista. Kiitokset ideasta. Harjoittelun puutteesta johtuen, en ihan täydellisen tyytyväinen ole aplikaatioon. Lähinnä ongelmaa aiheuttaa tukikankaat. Tämmöisestä joustofroteeaplikaatiosta tulee auttamatta älyttömän paksu ja jäykkä kaikkien tukikangaskerrosten ansiosta. Jos saisi hankittua irtirevittävää tukikangasta, jäisi ainakin paitakankaan nurjan puolen tukikangas pois. Ruttaantumisen pelko pakotti kuitenkin tähän paitaan tuon tukikankaan laittaamaan, vaikka ehkä olisi onnistunut ilmankin.
Ja koska jo kasatessa tiesi lopputuloksesta tulevan paksun, en asettanut aplikaatiota aivan palasen laitaan vaan yritin asetella pöllön alkamaan heti saumanvaran jälkeen. Eihän se ihan onnistunut, mutta eipä olla turhan tarkkoja.

1 kommentti:

Neiti R kirjoitti...

Eipä kestä :)

Se irtirevittävä tukikangas on ainakin mulla ihan must, applikaatiot onnistuu paljon paremmin sen kanssa.